maandag 4 november 2013

Wauw, al meer dan 100.000 bezoekers op de blog!

Buenos días ofwel goedemorgen!

Deze week vanuit Barcelona. Vandaag is m'n vijfde dag in Barcelona en het is op en top genieten hier. Hoewel ik op vakantie ben, heb ik toch even de tijd genomen om een blog te plaatsen. Maandag is tenslotte vaste prik voor een nieuwe blog!Afgelopen week was het zo ver, de mijlpaal van 100.000 bezoekers op de blog. Enkele maanden geleden was mijn streven om vóór 1 januari de 100.000 bezoekers te halen. Een paar weken later zag ik dat het wel heel hard ging en paste ik mijn doel aan. Vóór december dan, dat moest haalbaar zijn. Kort geleden zag ik dat ik hard richting de 100.000 bezoekers ging. Oké, vóór 1 november dan, zou het lukken? Het draaide erom, het was spannend, maar in de nacht van 28 op 29 oktober meldde de 100.000e bezoeker zich op de blog. Fantastisch, een mooi doel behaald.

Maar ach, 100.000 is eigenlijk maar een getal. Wat de blog me in het afgelopen 1,5 jaar heeft opgeleverd, zegt veel meer. Ik heb veel inspirerende contacten opgedaan. Om even iemand in het speciaal te noemen: Peggy. In februari benaderde zij me via de blog omdat ze op zoek was naar afbeeldingen van kaken. Via een zoekopdracht op Google kwam ze bij mij terecht. Als gelaatkundige is Peggy geïnteresseerd in vormen en verbanden in het gezicht. Ze mailde me, of ze mijn foto's in haar cursus mocht gebruiken. Als 'dank' mocht ik bij haar in Helmond op bezoek komen, waar ik een consult zou krijgen. Aan de hand van gezichtskenmerken werden mijn karaktereigenschappen volledig blootgelegd. Bizar, maar heel interessant. Sindsdien hebben we heel veel contact gehouden en het voelt alsof ik mijn verloren zus heb gevonden, zoveel gelijkenissen hebben we. Regelmatig spreken we af om even gezellig bij te kletsen. Het verslag van het consult bij Peggy kun je teruglezen als je op deze link klikt.


Wat natuurlijk onvergetelijk is, is het artikel in de Grazia. Ongelooflijk hoeveel dat los heeft gemaakt. Ik had niet in de gaten wat zo'n artikel teweeg kan brengen. Ik had wel wat reacties verwacht, maar dit overtrof alles. Honderden reacties en heel veel vriendenverzoeken op Facebook waren het gevolg. De mensen die dicht bij me staan en niet het hele verhaal kenden hebben gelukkig goed gereageerd op het artikel en begrepen de keuzes die ik de laatste paar jaar heb gemaakt. Dat voelt fijn, een last van mijn schouders, 'no more secrets'. Ik ben wie ik ben en dat wordt geaccepteerd. Hier vind je enkele foto's van de shoot voor de Grazia.

Wat de blog me nog meer heeft opgeleverd? Twee boeiende meeloopdagen op de operatiekamer met Dr. de Jonge. Ik mocht aanwezig zijn bij 2 bimaxillaire kaakosteotomieën en enkele andere kaakoperaties, die voor mij natuurlijk iets minder boeiend waren dan de kaakosteotomie. Ik vond het heftig om te zien, maar o zo leerzaam. Verslagen van deze meeloopdag heb je al op de blog kunnen lezen. Wil je ze nog een keer terug lezen? --> Verslag meeloopdag 1 & Verslag meeloopdag 2

Verder.... Ik heb een twee uur durend consult gehad bij een MatriX-coach, via Skype. Die benaderde me via Twitter naar aanleiding van het lezen van de blog. De kaakosteotomie heeft heel veel indruk op me gemaakt en veel angsten losgemaakt. Daar had ik het moeilijk mee en de MatriX-methode belooft angsten binnen een mum van tijd te kunnen laten verdwijnen. Ik was sceptisch maar besloot het te proberen. Niet geschoten is altijd mis. Het was best een succes en leuk om eens te doen. Mijn ervaringen met de MatriXmethode kun je hier terugvinden.

Afgelopen week werd ik weer gemaild door de redactie van een tijdschrift, een zorgmagazine deze keer. Daar mag ik nog niet al te veel over zeggen, maar wel is al bekend dat het artikel in het decembernummer wordt gepubliceerd. Wordt dus nog vervolgd....

Volgende week dinsdag vertrek ik richting Turkije voor de opnames van de nieuwe tv-commercial van reisorganisatie Corendon. Nog een uitdaging die nooit op mijn pad was gekomen als ik niet zo veranderd was. De energie en de passie knallen door mijn ogen naar buiten, mijn uitstraling is veranderd, mensen zien dat ik gelukkig ben en juist dát zorgt voor die fantastische uitdagingen. Ik heb er onwijs veel zin in en ik zal jullie zeker laten weten vanaf wanneer het spotje op tv te zien is!Het kan best zijn dat ik nog iets vergeet, want er zijn zóveel leuke dingen de revue gepasseerd, dat ik het allemaal niet meer kan onthouden. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de vele bezoekjes aan de blog, de inspiratie die jullie me keer op keer geven, de motivatie om door te gaan en de hoop dat alles goed gaat komen. Dank jullie wel!! Ik ga echt nog niet stoppen, want de blog is voor mij een soort 'lifestyle' geworden. Het hoort bij mij...... om dat zomaar aan de kant te schuiven, nee, dat gaat me te ver en dat gaat dus niet gebeuren. Dus vanaf nu op naar de 200.000!

Ik weet wat ik wil, ik heb ambities, ik leef met passie.... dát gaat ervoor zorgen dat ik mijn doelen ga bereiken... en als dat betekent dat de koppen die boven het maaiveld uitsteken gemaaid worden, dan is dat zo. Ik laat me niet tegenhouden. De dingen die op mijn pad komen, daar heb ik zelf keihard voor gewerkt en het is me allemaal niet zomaar aan komen waaien. Ik twijfel of sommige mensen dat beseffen....

Tijd voor een nieuwe dag in Barcelona. Nog even genieten voordat we morgen weer in het vliegtuig richting Nederland stappen. Maar hey, geen zorgen, volgende week vertrek ik alweer naar de volgende leuke bestemming. Yes! Tussen de tripjes door staat er woensdag ook nog een afspraak bij Raymond gepland. Eens kijken of er weer vorderingen zijn. Zelf heb ik helaas het gevoel dat de lijn omhoog even is gestagneerd. Nu nog niet aan denken maar lekker genieten.

Adíos!

Liefs,

Cindy

PS Ik heb een aantal berichten ontvangen de afgelopen dagen. Ik heb ze gelezen, maar beantwoord ze als ik weer terug in Nederland ben!


Nog een droom die uitkomt: een wedstrijd van FC Barcelona bezoeken!2 opmerkingen:

 1. Hoi Cindy,

  Welcome back in ons kouwe kikkerlandje.

  Het is wat laat, maar ik wilde je toch nog zeggen dat ik het artikel in de Grazia leuk en interessant vond om te lezen. Ik ga dit bewaren in een kistje waar ik meer dingen in bewaar die met mijn eigen traject te maken hebben, zoals de info uit het ziekenhuis, en ook beterschapskaarten die ik na de operatie heb gekregen. Ben heel benieuwd al naar het volgende artikel.

  Leuk trouwens dat je gewoon door blijft gaan met dit blog. Iedere week lees ik weer je nieuwe verhaal, dus ik heb ook mijn steentje bijgedragen aan de mijlpaal van 100.000. Haha.
  Ikzelf heb er veel aan gehad het afgelopen jaar en zeker ook aan het forum. Veel informatie die ik goed kon gebruiken.

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Monique!

   Wat leuk dat je mijn artikel gaat bewaren in een kistje. Zo word ik 'gearchiveerd'. Grappig ;) Wel slim om zo'n kistje te maken... zo kun je altijd nog eens terugkijken op je traject.

   Bedankt voor al je wekelijkse bezoekjes en je berichtjes, dat waardeer ik enorm! :)

   Liefs,

   Cindy

   Verwijderen