dinsdag 14 januari 2014

Ben jij of ken jij iemand.....?

Goedenavond!

Vanmiddag kreeg ik een mail van de dames die mij geïnterviewd hebben voor de publicatie in de Grazia. Ze zijn op zoek naar vrouwen die veel tijd besteden aan beautybehandelingen, uiterlijk of waar cosmetische ingrepen zelfs een obsessie zijn geworden met als gevolg: geldproblemen. Anyway, onderstaande oproepen geven je meer informatie over wie ze zoeken. Ben jij of ken jij iemand? Laat het me weten of neem rechtstreeks contact op met de dames van Little Birdie!

Extreem geïnteresseerd in beautybehandelingen? (klik)
Voor een bekend tijdschrift (interview door ons, zonder foto, kan anoniem) een vrouw (25-38 jaar) die als het even kan álles wil proberen (of i.i.g. veel). Geen Marijke Helwegen die eeuwig 16 wil blijven, maar ben/ken je iemand die opvallend nieuwsgierig is naar de verschillende behandelingen die mogelijk zijn? En misschien wel een bepaald taboe wil doorbreken? Dan horen we graag van je!
Je reactie kun je sturen naar vertel@littlebirdie.nl.

SPOED: (te) veel bezig met beauty/uiterlijke verzorging (klik)
Heb jij het gevoel dat je teveel tijd en/of geld besteedt aan je uiterlijk en wil je daar wat aan doen?

Houd je enorm van make-up, kapper, schoonheidsbehandelingen, tattoos en/of cosmetische ingrepen en loopt dit inmiddels behoorlijk uit de hand?!

Er verzorgd en mooi uitzien begon als hobby, maar inmiddels beheerst het je leven. Denk aan: je kon laatst in de supermarkt alwéér niet pinnen omdat je die fijne, maar peperdure gezichtsbehandeling belangrijker vond. Je bent ooit uit nieuwsgierigheid begonnen met een spuitje botox en kunt nu niet meer zonder. Je nam op je 16e een kleine tattoo, maar inmiddels gaat bijna al je geld naar de tattoo-artist en heb je er veel meer. Of: je vriend/vriendin en jij hebben regelmatig ruzie omdat jouw beautyproducten de complete badkamer in beslag nemen en er te weinig geld voor de huur overblijft.

Herken jij (M/V, 20-49 jr) je in dit plaatje en vind je het tijd om er iets aan te doen? Dan horen we graag van je! Stuur een mailtje naar vertel@littlebirdie.nl of bel 06-54770644 (je zit nog nergens aan vast) en we vertellen je meer.

Tot maandag!

Liefs,
Cindy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten