donderdag 1 mei 2014

Uitzendingen BNN De Social Club en TV Limburg

Goedemorgen,

Wat een week vol 'shine-bright-like-a-diamond'-momenten! Afgelopen maandag zat ik in de uitzending van De Social Club bij BNN op 3. Heb je het gemist? Dan kun je hier nog even terugkijken!Gisteren was ik samen met Dr. de Jonge te gast bij Limburg Vandaag op TVL. Ook dit fragment kun je hieronder terugkijken.Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Tot maandag.

Liefs,
Cindy7 opmerkingen:

 1. Hoi Cindy,

  Maandagavond heb ik de uitzending van De social club gekeken. Ik vond het leuk om te zien. Had alleen het gevoel dat er hier en daar wat uitgeknipt was, maar ja, je hele verhaal in zo'n kort item vertellen gaat natuurlijk niet. Zo maak je wel mensen nieuwsgierig voor je blog.

  De uitzending van TV Limburg gisteren vond ik ook goed. Leuk dat dr. de Jonge erbij was. Het kwam allemaal heel goed over. Ook die vraag van de man (weet zijn naam niet) die wilde weten of het een schoonheidsoperatie was of niet, heel fijn dat goed naar voren kwam dat dit zeker niet zo is. Want sommigen denken toch dat je het daarvoor hebt gedaan......

  Mijn reactie: beide uitzendingen leuk om te zien en informatief.
  (En ik word toch al wel nieuwsgierig naar het boek dat er gaat komen.)

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Monique,

   Bedankt voor je berichtje! Wat leuk dat je naar de uitzendingen hebt gekeken. Bij het fragment bij BNN is inderdaad heel veel weggeknipt. We hebben 1,5 uur opnames gemaakt, waar uiteindelijk slechts 4 minuten van over zijn gebleven. Jammer dat ik in zo'n kort tijdsbestek mijn verhaal moest doen. Natuurlijk had ik veel meer te vertellen! :)

   Bij TVL hebben we dit ruimschoots goedgemaakt. Ben erg tevreden met die opname. Vond het geweldig dat Dr. de Jonge er ook bij was. Dit gaf toch een extra dimensie, vind ik. De vraag of het een schoonheidsoperatie is, vond ik inderdaad ook héél erg goed! Sommige mensen denken dat inderdaad.

   En wat betreft dat boek..... nog even geduld. We're working on it! :)

   Liefs,
   Cindy

   Verwijderen
 2. Hey Cindy

  Leuk dat de uitzendingen hier te zien zijn want in België kan ik deze niet bekijken. Heel leuke en interessante reportages, ik denk dat veel mensen hier iets aan zullen hebben. Nu weet ook iedereen dat je blog bestaat en kan deze blog misschien nog meer mensen helpen.

  Groetjes
  Hadewijch

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hadewijch,

   Bedankt voor je reactie & de complimenten over de uitzendingen. Ik hoop ook dat velen er iets aan zullen hebben. Tot nu toe heb ik in ieder geval héél veel positieve reacties gehad.

   Liefs,
   Cindy

   Verwijderen
 3. Hoi Cindy,

  Ik heb allebei de uitzendingen bekeken. Allebei erg goed gedaan :) Heel duidelijk verteld allemaal. Ik wil je alvast succes wensen voor 7 juli. Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Marjolein,

   Dankje voor je reactie! Leuk dat je ook de uitzendingen hebt bekeken.
   Thanks ook voor je succeswensen... Ben alweer bang, maar komt wel goed, hoop ik.

   Liefs,
   Cindy

   Verwijderen
  2. Weet zeker dat het goed gaat komen. Maar snap dat je bang bent hoor. Ik was ook zo bang voor de narcose. Maar dat is me heel erg meegevallen, behalve dat ik erg duizelig was erna. Nu over ongeveer anderhalf jaar voor mij de dubbele kaakosteotomie (schrijf je dat zo :) Vind ik ook erg spannend. Maar nu eerst die gekke spin beugel er uit over een kleine 2 maanden. Alles stap voor stap. Jij bent al zo'n eind gekomen. En het is super mooi geworden. Groetjes Marjolein (kijk uit naar jullie boek)

   Verwijderen