maandag 28 december 2015

De laatste update van 2015: weer een top jaar voor de blog!

Goedemorgen,

De laatste blog van het jaar en ohh, wat een jaar is het geweest! Hoogtepunten maar ook dieptepunten wisselden elkaar in rap tempo af. Ik ben het gewend om heen en weer geslingerd te worden tussen emoties. Als ik alleen naar de blog kijk was het wederom een fantastisch jaar. Veel lezers, heel wat lotgenoten op weg kunnen helpen, mooie uitdagingen dankzij de blog en vooral heel veel positieve energie! Dank daarvoor!

Een aantal mooie fotoshoots, presentaties voor groepen professionals (waaronder samen met Dr. de Jonge), de beurzen, congressen en mooie klantcontacten bij BlueM, het presenteren bij TV Limburg: op het gebied van werk heb ik totaal niets te klagen. Ik ben gelukkig, ik straal en ik deel mijn glimlach maar al te graag met de rest van de wereld. Alles wat ik nu doe is een direct gevolg van deze blog en alles wat ik heb gedeeld. Daar moet ik iedere dag wel even aan denken... Dankbaar ben ik dat ik de kans heb gekregen om mijn dromen en doelen te verwezenlijken. Natuurlijk heb ik er zelf hard voor gewerkt en dan denk ik vooral ook aan de vele uren die ik in de blog heb geïnvesteerd. Het is het allemaal waard. Onderstaand een compilatie van een aantal foto's die in 2015 zijn gemaakt. Jullie zullen het vast zien: er zijn weer mooie dingen gebeurd dit jaar.

Hoe was jouw jaar? Heb jij dit jaar een kaakoperatie ondergaan? Sta je aan de start van je traject? Of ben je al langer bezig met 'shinen'? Laat het me weten!

Ik wens jullie allemaal een fantastische jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

Liefs,
Cindy


"I choose to be unstoppable. I am bigger than my concerns and worries. The strength of others inspires me daily. I focus on my goal. I trust my intuition and live a courageous life!"12 opmerkingen:

 1. Hoi Cindy,

  Ik heb dit jaar weer erg genoten van je wekelijkse blog op maandagmorgen, ik hoop dat je volgend jaar weer op dezelfde voet verdergaat?! Ik zit nu sinds januari 2014 in een kaakosteomie-traject, waarschijnlijk krijg ik mijn grote kaakoperatie in juni 2016!! Spannend!!!! Verder, wens ik jouw, je vriend, je ouders, je broer en verdere familie alvast een Gezond en Gelukkig 2016 toe!!

  Heel veel groetjes en liefs van Mariëlle Keukens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, Mariëlle! Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016. Op naar de stralende glimlach!

   Lieve groet,
   Cindy

   Verwijderen
 2. Hey Cindy

  Ook het allerbeste voor 2016 en nog eens bedankt voor de mooie blog en het forum. 2015 was voor mij een belangrijk jaar, het was het jaar waarin ik afstudeerde en mijn eerste job vond. Het was het jaar waarin ik mijn dubbele kaakosteotomie en kinverplaatsing heb gehad (1 september). Het is het jaar waarin ik zelfverzekerder ben geworden, ook al ben ik nog altijd herstellende van mijn kaakoperatie en heb ik nog altijd mijn beugel, ik ben echt blij met het resultaat en kan niet stoppen met lachen en mezelf in de spiegel te bekijken. Hierdoor is het voor mij ook duidelijk geworden hoe onzeker ik voor dit traject wel was. Ik heb geen enkele foto waarin ik voluit lach van voor mijn traject. Eigenlijk had ik daar nooit bij stilgestaan hoe onzeker ik eigenlijk wel was. 2016 wordt voor mij het jaar waarin ik verder zal herstellen van mijn operatie en waarin mijn beugel waarschijnlijk in april/mei eruit zal gaan, ik kan niet wachten om verder te herstellen en om het definitieve resultaat te zien zonder beugel. Mijn gezicht verandert nog dagelijks maar ik ben blij met het resultaat.

  Groetjes
  Hadewijch

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, Hadewijch. Ook jij bedankt voor je medewerking aan mijn blog. Hopelijk wordt 2016 een fantastisch jaar voor je. Fijne jaarwisseling!

   Lieve groet,
   Cindy

   Verwijderen
 3. Peter van Delden1 januari 2016 om 18:48

  Iedereen nog de beste wensen!

  Ik heb in juni 2015 mijn eerste operatie ondergaan(bovenkaakverbredeing). De tweede operatie staat gepland voor aankomende zomer. Ik blijf het mooi vinden dat veel mensen hier hun ervaringen en vragen met elkaar kunnen delen. Ik kan niet wachten wat er nog allemaal komen gaat. Het gaat zo ie zo een spannend en leuk jaar worden!

  Groetjes,

  Peter van Delden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe komt het dat je tanden nu mooi naar buiten toe staan (vergeleken met de stand na de operatie)?
  Nog de beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het leek wel alsof je tanden na de operatie een beetje naar binnen toe stonden. Nu lijkt het alsof ze een beetje naar voren zijn getrokken (misschien met de beugel), het ziet er nu mooier uit :). Ik vroeg me af of dat inderdaad door de beugel komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh ja, dat klopt inderdaad. Ik heb mijn tanden in de loop der tijd nog een beetje aan laten passen (met composiet). Ik ben ook helemaal tevreden zo :)

   Verwijderen
 6. Hoi!

  Ik heb helaas net pas jouw blog ontdekt. Als ik dit eerder had gelezen, had ik nog wat handige extra tips gehad.

  In September hebben ze bij mij mijn onderkaak 1,5 cm naar voren gezet. Het herstel zelf is erg goed gegaan en over een maand mag mijn beugel er na drie en een half jaar eindelijk uit. Ik vroeg me alleen af vanaf wanneer jij weer 'normaal' kon eten? Zelf lukt het kauwen bij mij nog bijna niet, er zit totaal geen kracht meer in mijn kaak. Had jij dit ook?

  Groetjes Jessie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Jessie,

   Dank voor je bericht! Tof dat je m'n blog hebt gevonden. Goed nieuws dat je beugel er bijna uit mag! Dat je nog niet helemaal lekker normaal kan kauwen hoort erbij. Het herstel neemt nu eenmaal veel tijd in beslag... Je kan natuurlijk altijd eens naar een kaakfysio gaan om te kijken of hij je spieren wat los kan maken en je kan helpen met het opbouwen van kracht in de kauwspieren. Bij mij heeft dat proces ook lang geduurd. Hoe lang precies weet ik niet, maar hopelijk kan ik je enigszins geruststellen met het feit dat het erbij hoort.

   Sterkte en succes met de laatste loodjes!

   Liefs,
   Cindy

   Verwijderen