woensdag 28 november 2012

Update: kleine wijzigingen op de blog

Goedemorgen!

Misschien hebben enkelen van jullie het al opgemerkt: er zijn een paar kleine dingen toegevoegd aan de blog.

Een korte uitleg:

- Helaas merkte ik dat bezoekers content kopieerden van mijn blog. Ik zeg: "kopieerden", ja, want dat is nu verleden tijd. Ik vind het zelf jammer, maar om mijn eigen content te beschermen, heb ik een beveiliging op mijn blog moeten plaatsen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iemand anders mijn verhaal elders op het web publiceert. Deze content moet uniek blijven. Daarom kunnen bezoekers vanaf nu geen tekst meer selecteren en kopiëren. Ook de functie van de rechtermuisknop is uitgeschakeld. Sorry!! Mocht je iets van deze blog voor eigen gebruik willen hebben, neem dan even contact met me op. Dan kan ik het je zonder problemen aanleveren.

- Advertenties van DentSend: al langere tijd ben ik op zoek naar iets om inkomsten te genereren via de blog. Ik kom er dan ook niet onderuit om advertenties te plaatsen. Na een lange zoektocht ben ik sinds deze week affiliate partner van DentSend geworden, een "online tandartspraktijk" die gespecialiseerd is in bijna alles wat te maken heeft met tandheelkunde. Zo kun je hier bleekbitjes op maat/bleekgel bestellen, maar ook elektrische tandenborstels, monddouches en allerhande producten die te maken hebben met je mondverzorging. Denk hierbij ook aan interdentaal ragers, mondspoelmiddel en tandpasta. Kijk voor hun uitgebreide assortiment eens op de website. Klik je via mijn advertentie door naar de website en bestel je iets, delen DentSend en ik de opbrengst. Zo simpel is het. Allemaal gaan bestellen dus via mijn link. ;)

- Donate-button: rechts bovenaan de pagina zie je nu een foto van mij met daaronder de tekst: "click to donate now, go fund me". Hier kunnen bezoekers een vrijwillige bijdrage doen. Het kost ontzettend veel tijd en moeite om de blog bij te houden. Ook in het beantwoorden van vragen van bezoekers gaan de nodige uren per week zitten. Voor mij is het belangrijkste: ik vind het leuk om te doen en heb er ontzettend veel plezier in. Bloggen is best wel verslavend... Nou, mocht je je waardering willen uiten, klik dan eens op "go fund me"...

Als alles naar verwachting verloopt zal de blog binnen een week de magische grens van 25.000 bezoekers bereiken. Tof!! Ter ere van die mijlpaal zal ik dan een korte blog plaatsen met enkele "facts & figures".

Tot die tijd veel plezier met het doorpluizen van de blog. Mocht de mijlpaal van 25.000 bezoekers vóór aanstaande maandag bereikt worden, zal er dus vóór maandag alweer een blog worden geplaatst. En anders gewoon maar wachten tot maandag... ;)

Liefs!!

1 opmerking:

  1. Bleken is door mijn tandarts altijd sterk afgeraden. Als je bleekt doe je iets aan je glazuur, het breekt af. Eenmaal glazuur weg is voor altijd weg! Mooi om witte tanden te hebben, maar niet gezond. Na zo'n traject ben ik er heel voorzichtig in. Mondhygiëne is belangrijk, maar heeft niks met de kleur te maken. Meestal zijn niet witte tanden sterker...
    Als je glazuur weg is, kun je bv ook nooit een slotjesbeugel of plaatjesbeugel zoals jij dat noemt hebben.
    Buiten de plastic plaatjes heb jij ook een andere retentiebeugel geplaatst gehad?
    Ik zal het nog wel lezen...
    groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen